BABY JULY

Salam moms,sy first mom byk benda yg sy xtau pasal barang2 baby 😅 momy blh share x pampers apa yg sesuai utk baby NB ? #firstmom

20 Balas

try minta tester dulu sis anak saya huggies nature tester pun dh naik ruam , drypers pun sama tester jgk , yang okay molfix tu pun start dri tester , kalau baby bam2 sesuai pakai molfix ada getah belakang , kalau halus mulus boleh pakai pet pet NB , cuma pet2 ni dia nipis je la takut bocor je bila baby poo