Buah Bidara

Salam and hi momsies! I nak share untuk preggers semua try lah makan buah bidara. Sbb khasiatnya banyak. Calcium, iron, mineral etc.. Buah bidara known as the holiest tree in Islam. Ada history mengenai pokok buah bidara dalam Islam. Rajin buat research ya! I amalkan sepanjang pregnant, record buku pink I cantik. Berat badan naik banyak, banyak kali suspect itu ini tapi bila check nurse, doctor hairan semua normal and baby pun Alhamdulillah.

5 Balas

Betol buah bidara byk khasiat, pokok bidara, daun bidara semua byk kgunaan.. dkt rumh sy tnm pokok bidara.. sllu jgk petik buah dye tp masam xtahan

4y ago

N

Haritu sy ada makan, mak mertua beli dkt pasar malam. Sedappp ! Memula ragu2 jugak nak makan sbb 1st time. Tapi tu laa susah nak dapat 😅

Yeke wahhh..thaks for yor sharing

Mcmmne cara mkn buahnya sis

4y ago

Owh .trmaksih ya

Tq for sharing