buah

Saya nak tanya buah bidara elok x untuk ibu ketika hamil... Sya was2 ada yg kata x boleh makan ... Tp saya teringgin sgt nk mkan?

1 Balas

Kenapa x boleh mkn sis? Hihi.. Dlu sye pregnant ngidam juga mkn buah bidara.. Tapi bukan musim.. Mujur kwn officemate balik bercuti dri kg dia dkt kelantan bawa.. Sye mkn alhamdulillah.. Okay je.. Sedapppp.. Nk ngis rse bila dpt.. Hahahaha

4y ago

Aah btl.. Mmg sedap.. Rangup.. Skrng tgh musim.. Kalau g pasar msti ada jual.. Hihi