Bolehkah tidak makan buah bidara saat awal hamil?

Assalamualaikum semua ..nk minta pendapat semua ..Boleh ke kalau makan buah bidara kalau kita baru hamil 2 bulan lebih ..Sbb mengidam ..Minta pendapat ibu2 semua ..Jangan kecam ye..sekadar kepastian ..🙂🙂

Bolehkah tidak makan buah bidara saat awal hamil?
2 Balas

Boleh. Buah ni memang tinggi vit C so elok untuk makan. Dari awal lagi memang saya ada makan

2y ago

terima kasih sis ..lega rasa ,sbb baru beli ..tp was2 pulak ..tu la tanya kepastian ..Tq sekali lg🥰😉

Apa rasa buah bidara ni ye sis? Mcm anggur ya? ke epal? Maaf sy x pernah mkn..

2y ago

sedap sis ..rasa epal hijau ..rangup ..x terlalu Manis ..x masam ..yg pasti sedap la ..hihi ..cer try sis