Adakah positif pregnant?

Salam moms semua.... Sy ada cek urine... Mula2 satu line shja... Lpastu sy pg buat kja dlm 20min sy datang tgok pula... Naik line kedua samar2 sgt... Adakah sy pregnant?... Ke test sy gagal... Sbb lama sgt🤔... Dan sy xlewat period pn... Period lagi 7 hari.... Disebabkn hcg sy banyak... Sy main2 test... Ada ke sama mcm sy

Adakah positif pregnant?
7 Balas

Saya pun mcm ni. Test sebelum due period. Masa 1st test pagi2 tapi naik 1 line je. Petang tu korek balik tong sampah nak tgk upt tu balik dia naik 2 line. Lepastu terus test pakai brand line nampak samar2. 3 hari selepas tu line makin pekat. Tak sampi 5 minit dah nampak line tu. Alhamdulillah now dah nak 20 weeks. Hehe

2y ago

Sama. Saya test sbb sakit perut yg mcm dalam beberapa jam akan period. Tapi tggu sampai ke petang tak period. Kebetulan mmg ada sakit breast seminggu dah (mmg biasa symptom nak period pun saya punya breast sensitive). Esok tergerak nak check. Walaupun at first dpt 1 line je tp entah lah instinct kuat nak test lg sekali masa ptg tu pakai lain brand hehe

Saya pnh buat upt jenis yg mcm ni. Time tu lewat period dlm 2 3 hari mcm tu. Then naik dounle lina cair mcm tu.tp yg upt jenis ni je. Upt jenis lain x naik double pon.. Sy igt sy pregnant... Lps je 2 3 hari period pon dtg... Next bln dpn nya terus lekat... Mula2 xcaya.. Beli 2 3 jenis upt. Smua naik double. ..

i pnah 1week before period .. mcm ni la .. samar sngt .. tp hari2 buat upt .. makin lama, makin terang .. jaga diri jaga mkn

bacaan dlm 10minutes je. lebih dri tu x valid. due period buat balik. kalau megandung xsampai 5minit dh naik double line.

maybe evaporation line. test result accurate dibaca dlm tempoh 10 minit je. lebih dari tu da x valid.

jenama apa ni sis?

bacaan 10min je