adakah hormon atau sy memang tak mengandung

sy sepatutnye period 19.8.. tpi x period.. buat test hcg positif.. tpi mlm td.. perut sgt.. kluar darah.. pastu td pergi jmpe dktr dktr scan ckp rahim kosong.. test urine pun negetif.. first time mcm nie.. xprnh mcm nie.. #mommybuntu

1 Balas

tak pasti sis.. tapi sy waktu anak kedua ni , cek upt 4 5 kali jugak.. still satu Line.. bile dah 6bulan baru naik 2line.. tu pun sy rasa macam ada gerakkan dekat perut terus ajak suami gi klnik..