Tapak kaki bengkak dan rasa kebas

Saya dah 28minggu. Kaki pun baru je start bengkak minggu ni. Tapi yang merisaukan sy, normal tak kalau tapak kaki bengkak dan rasa kebas je? Dah cuba tidur letak bantal bawah kaki pun masi sama tak surut bengkak n still rasa kebas2.

1 Balas

klau mengandung mmg normal je kaki kebas n bengkak ni. boleh try buat senaman ringan before tidur. n bykkn makan mknn or minuman ade kalsium sbb lg satu punca bengkak or kebas ni sbb kalsium dlm bdn x cukup