Boy or girl

Masa 20week haritu scan dokter kata mungkin baby girl.. Mommy semua tengok girl or boy? 😅

Boy or girl
2 Balas

Nmpk girl sis. Haritu masa 18w scan anak saya pun nmpk mcmni dr bwh. Doktor ckp girl. Tapi nanti akan ada scan lagi so boleh la reconfirm sebelum beli baju dia masa 7bln nnt. Takut tersalah beli. Hihi.

kemungkinan besar girl klu berdasarkan gmbr ni. unless dia sorok, tp ni tgh kangkang so kalau boy dh boleh nampak bebird terus

3y ago

aah klu scan girl ni kdg surprise keluar boy. yg scan boy je jarang keluar girl, tp boleh jd jgk. nnt 26 ke 28 weeks boleh try scan lg utk tgk gender sesaja. hehr