Jantina

Just nk confirmation..boy or girl??

Jantina
21 Balas

X jelas, lg pun baru brp week kan... Asalkan sihat x kisah jantina... Tp mak sy punye petua slalu btul, tngom tetek ank yg skrg.. Bulat bergetel ke terbelah, klu bulat bergetel tu ank laki lah yg bakal lahir... Klu terbelah tengah melintang tu perempuan la

Tak jelas...sya ada terbaca 1 artikel,klu nk tau baby boy ke girl..linea nigra..klu garisan memanjang dari bawah memanjang ke atas pusat,baby boy..garisan memanjang dari pusat ke bawah,baby girl..yg penting baby sihat ya sis

4y ago

😁😁

Tak penting boy or girl. Yang penting baby sihat. Better tak payah tau jantina. Baru ade rs surprise masa beranak. Kan best tu?

Sibuk nk tnye kt sini...npe da g scan x tnye doc skali

4y ago

Ibu prgnant ni pon kdg2 byk yg lembap..semua nk ditanya...

Saya pandai nk tengok,sis tnya doktor ,baru dio bagi tahu jantina baby

Anak panah tu tunjuk kt tmpt yg gelap.. Ada apa kt ctu? Xnmpk apa pun

Saya x pandai nak tengok. Nampak hitam je. Hehe

masa scan doc ckp cmne..ke x clear boy or girl

masa scan doktor x bgtau ke jantinanya?🤔

Tak jelas. Takboleh nak nampak sis.