say no kopi

Salam mommy...blh tnya x petua nk hilangkan ketagih minum kopi or nescafe?? Sy bru pregy sebulan. Bila nmpk susu je sy jdi tak lalu nk minum. Buah pun sama gak tak lalu .

34 Balas

Tyme preggy sy minum juga neskfe sbb ketagih da sblm pun mmg da minum...minum bleh minum jgn lebi 200g sehari...bykkan minum air...sy dr start preggy smpai la branak yg bulan 8...bby ok juga berat 3.6kg branak normal...skrg bby da 1bulan lebi...sy tnya doctor mmg durg ckp pling bgus jgn minum tp nak buat mcm mna klaw da mmg ketagih minum neskfe😂😂

4y ago

Sy alhmdlh..lama2 slow2 jdi tak nk. Mula2 pksa lah gak tahan. Tpi kdng2 teringin gak.