Alternative selain Nestum Nestle

Salam hi mommy2.. Saya nak tanya ada suggestion lain tak selain dari Nestum Nestle? Nestum for ibu bila lapar..Yelah dah kena boikot Nestle kan. Jadi taktahu nak ganti dgn brand mana..

Alternative selain Nestum Nestle
5 Balas

3in1 ni biasa banyaaaaaaaak gula dia.. if lapar makan proper la penting tau utk anak.. bkn utk ibu je

oat ok jugak sism. Nestum banyak gulaa

Usia anak?

6mo ago

betul tu. alas perut lebih baik makan buah atau roti. yang ni gula tinggi.