Naik merah2 lpas cucuk 5 bulan

Salam mommy2...ad xank cucuk 5 bln naik merah2 kt bdn lpas ccuk....strt ccuk pg smlm..ptg dh start naik merah2...pstu bgun pg xde dh tp naik kt lain plak...skrg bgun dr tdo powm naik tmpt lain plak...nk bwk klnik suami dh g outstion...

Naik merah2 lpas cucuk 5 bulan
2 Balas

ank saya cucuk 5 bln pagi ni, ptg ni tgk da jd merah. lebih merah dr baby sis. tp xdemam. xsure nk p klinik ke x. sbb baby ok. baby sis mcm mana ya skrng ni? prgi klinik ke?

1y ago

Ohh. Moga ok je la. Sy harap merah ni hilang la dlm shari dua ni. Sbb yg cucuk sbelom ni jd ruam, tp lps dua tiga hari hilang. Cucuk kali ni merah pula. Harap mcm sbelom ni la, dy akn hilang. Klu lme xhilang bru g klinik.

Anak saya tak pernah kena. Bukan nurse pernah bagi tahu ke reaksi yang kemungkinan akan timbul lepas cucuk?

1y ago

xdmm naik merah je...