39 weeks already

Salam mommy2. Sy dah 39 mngu tapi masih belom ade tanda2 untuk bersalin lagi. Mohon mommy2 doakan urusan bersalin sy di permudahkan dan baby keluar sihat cukup sifat yer.

11 Balas

Smga dpermudah kan ursan sis , . Sy dlu 2 org ank lewat 3 hr . 40 mggu 3 hr bru bsalin.. Alhmdulillah bslin normal.. skrg yg ketiga bru 37 w pun blm ada tnda2 cuma tdur mlm sj sllu mngeras dgn sakit bwh perut . Jln pun mcm penguin dah 😂😂😅 dktr ckp myb akan sm jgk mcm yg hr tu lewat pd due . Tp mudhn la awal skit .. sllu berdoa .

4y ago

Aamiin. Smoga dipermudahkan juga urusan sis

Saya masuk 38w dah buat exercise for labour. Bersalin awal seminggu dari tarikh. Bersalin normal. Cuba la Google kt yt Cari. Buat hari- Hari inshallah cepat turun tanda, cepat bukaannya. 🥰

Semoga kita sama2 dipermudahkan brsalin nnt sy pun dh 38 weeks 3 ari ni..pinggang dh sakit2 ms ank no1&2 40weeks br brsalin yg no 3 38weeks dh brsalin..kali ni yg no 4 xtau la..

4y ago

Aamiin.. Smoga Allah permudahkan urusan kita semua.

Sy 38w 6d pn msih tkda tnda² lg sis. Tpi beberapa ari ni ada jgak la rsa kontraksi.. Smga urusan kta d permudahkan ya sis.

4y ago

Sya 37w jalan mcm dah tak larat sakit betut kt tulang pelvik ni mcm mna nk kurangkan sakit yee bila nak pakai seluar dalam alahayy mcm nak menangis sbb sakit sangat

semoga smuanye dipermudahkn n slmt bersalin nnti.. aamiin

Sy 37w dah ada bukaan 3cm.. Smoga kita semua dipermudahkn..

Moga dipermudahkan Saya baru selamat 19 hb 40 weeks

4y ago

Alhamdulillah. Tahniah sis.. Doakan sy juga dipermudahkan urusan bersalin nty spt sis yer.

sy esok dah 39w gak..tp xdak tanda apa2 lg

4y ago

Sme lah kita.. Sy bru ary ni start rasa sakit2 pinggang mcm senggugut tuuu

Sy 39w 2d pn blum ad tnda2 jgk..😅

4y ago

Bby nk bg mak rye puas2 dlu🤭

Semoga allah permudahkan

4y ago

Amin ya rob