Malu

salam mommy² semua..nak tanya pd yg brpengalaman, maaf utk soalan ni..mse nk bersalin nti punggung dan ke bawah mmg akn di 'bogel' kn ke???atau ade kain yg ttup kaki?

16 Balas

sekarng jee rasa malu tu.. tapi dah rasa nk meneran tok keluarkan baby hilang rasa malu.. hehehe

4y ago

Betul. Sy 1st time tahun lpas. Malu jgk la msa nk cek jalan. Tp tgh sakit. Mmg tak la nk rasa malu time tu. Rasa nl cpt2 je baby keluar. Xtahan da lyn contraction 😂

Takde pun. Kan kita pakai kain hospital. Nurse akn selak je kain tu ke atas bila baby nk keluar dah.

4y ago

ohh yeke..risau jgk..huhu tme ksih sis..

Bogel sis, kain tutup kat paras dada je😂baik brank normal & ceaser... Sma je..😅

Ada sesetengah hospital benarkan pakai seluar mamapride..lebih menutup aurat..

kita bogel je sis tp nanti diorang letak kain atas badan je. hehehe

Macam sy,dorg bagi kain & selimut.