Macam mana nak juai emas utk dpt cashmoney ….

Mtk maaf la lari sikit soalan cuma nk tanya , mcm mana nak jual emas yee.?? Sgt perlukan duit urgent nak pakai. Nk juai je gelang yg ade ni. Ade rezeki nti beli la kemudian hari. Kalau jual di pajak gadai boleh ke ? Atau boleh juai di kedai emas. Serious tk tahu

12 Balas

pajak sis, pajak dpt duit.. cuma macam hutang la kena tebus balik.. emas pun ada klu tebus la, sebaik nya tebus je ikut kemampuan.. sy suka ah rahnu sbb tebus tempoh lama setahun..

bole je kat pajak gadai boleh jual kedai emas ada sesetengah kedai beli Jugak says pun baru lepas jual subang kt pajak gadai tadi simpan duit untuk bersalin esok dh kena warded dh

jual di kedai pajk dorang ambil murh baik sis jual di kedai emas..contoh kedai pajak ambil segram 190gm tp di kedai emas beliau ambil 120gm..so better jual di kedai emas..

Kiranya boleh ye juai emas dan ambil duit ? Semua kedai emas boleh atau pun certain kedai shj ye ?

pajak gadai boleh je jual , sesetengah kedai emas pun ada yang boleh jual juga puan ..

jual online pun boleh yg penting ada resit. jual mengikut harga pembelian.

suami saya bt Jual beli EMAS ni..blh contact sy 0163478784

Jual di kedai emas, terus dpt duit sis

jual d kedai emas wak .

jual terus dpt duit.