overdue date

Salam mommy2 .. Saya dh 40 week 5 hari Anak first .. sy Masih tak Rasa ap2 tanda nak besalin normal ke ye Rasa stress nervous sedih bila org Tanya xbsalin2 n kena admit 3 Hari ja lagi ni 🥺ptg2 sy jln2 exercise pun xrasa ap lg .. tp scan stiap 3 Hari air ketumban n bby ok je alhamdulillah . Ad tak mmy2 pngalamn mcm sy . Normal ke ye or any tips ??

2 Balas

tak semua sama sis..jangan stress² sis, abaikan je org tanya..kalau dag scan and semua ok takpe tu..jangan banyak fikir, belum sampai masa la tu..insyaAllah

sy anak sulung 41weeks. secara induce alhamdulillah okay aje. hujung2 ni momy jgn fikir banyak sgt. doa aje yg baik2.