Scan xnpk bby Badan BEsar

Emm stress sy, first scan npk kntung, ni repeat scan xjmpe ap2,???ni die suh check test air kncing lg, sbb dh tahan kcing still x npk, down je rasanya, tp bila baring sy rasa denyutan bby,spe ad pnglaman mcm ni????????????

3 Balas

boleh rasa ek denyutan baby? kalau takpuashati, boleh ke klinik or hosp lain dapatkan second opinion.mana la tahu kot di hosp or klinik tu tak nampak .. apapon banyakkan sabar dan jangan fikir bukan²..

kalau denyutan kt perut tu bkn baby punga. Itu denyutan nadi kita sdri. X mengandung pn mmg akn berdenyut.

Usia kandungan?

4y ago

12w tu dah agak besar..biasab8w pon dah boleh dengar denyutan baby bila scan