demam batuk?

Salam mommy2.. kalau demam dan batuk time preg ni ubat batuk apa yg boleh makan?? Tlng sgt2.. ni badan sendi sume sakit.. ????

18 Balas

Salam hye..mcm sy ..sy mmg ada asthma..bile batuk n.selsema.senang nk dpt asthma..doc kk ritu ms sy peknen..dia bg sy pil cair kahak dgn ubt selsema shj... Better sis tnye doc sis apa.ubt yg sesuai..sbb dlu ms sy demam pn tnye juge pd doc...blh ke mkn.actifast klu demam..dorg xbg mkn tu..tp.kne mkn pcm dr klnik kk atau yg hsptl bg je..dorg akn bgtw apa.sesuai tuk bakal mommies bile xsht..