ECV PROCEDURE

Salam mommy2 boleh kongsi selepas korang buat ECV ? Kalau berjaya chance tuk dia pusing balik tu ade tak ? Saya dh buat pusingan and berjaya semua jantung baby okay , tp kenapa saya rasa aktif betul baby nyaa , and kalau dia menendang tu belah mana je ? Sebab saya rasa kiri lebih gerakan diaa tp xtau kaki ke tangan ke

1 Balas

mcm sy dlu lepas ecv trus buat prosuder operatio bersalin czer dan..sy bersalin pd 34minggu...😉✌🏻