Sakit ari² and sakit nk berjalan

Ada mcm sy x 36w 6d sakit ari² nk jln plak rasa perut sakit kt bawah😢?? Nk bngn pon susah celah kangkang pon rasa sakit x selesa. Due 14/7/2022#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

sy dari 35 weeks lagi dh sakit macam ni.. mmg ketat sgt rasa celah kangkang n ari².. nk jln pn x selesa.. skrg dh 36w 3d.. masih belum ada tanda lain nk bersalin.. time tidur tu xyah ckp la.. mmg sakit sgt² tulang punggung ikut posisi kita tidur..

2y ago

adoii mmg akan ras x selesa time tido...ada tu sampai terjaga

Samaaa.. sakit celah kelengkang tu dari 28week lagi.. now 36w5d pun sakit2.. sy dok buat squat now nk cepatkan bukaan. Previous pregnancy semua overdue… Xthu lah yg ni mcm mana..

Samalah sy harini 36 weeks 6 hari.. Sy sylkit kt ari2.. Ase mcm ngilu.. Punggung pon skitt je..

2y ago

sma lah... nk duduk pon rasa x selesa... aihh

Kan.. Menunggu jela nie. Hrp2 cpt2 bersalin..

saya pun rasa camtu today genap 36wks