Sy daa 34weeks, Normal ke sakit kt ari² ni?? Nk kangkang & berjalan rasa ngilu😵‍💫,

3 Balas

Normal. Sama mcm saya. Bila jln2 kan rasa ngilu2 kat area bwh kan. Baby makin besar n kepala dia kat bwh dah so yeah it’s normal. Hehehe

1y ago

🥰🥰🥰 aamiin....

normal sis. baby dah otw ke laluan. celah kangkang sakit tu mmg takleh buat apa. sy pun sama dah 35w ni. mmg lg seksa nk tunggu masa ni😂

1y ago

yeke, baik²... lega rasanya dengar... semoga dipermudahkan urusan bersalin🥰

sy pula sakit miss v, rasa bedenyut jaa pdahal dah lama xbersama suami 🤣🤣