Scan jantina

Seawal kandungan berapa mnggu dapat tau gender baby? Sya nak beli brg keperluan skit2 spya x rasa sngat invest bnyk2 sekali.

3 Balas

kalau nk beli pakaian bby.. Better beli yang unisex. Utk newborn ni beli sikit jee sbb awl2 baby bnyk bedung je. Lagi2 kalau musim panas. Jgn plk pakaikan bju siang2 hri nanti naik ruam plk dia. Heheh.

sya blum scan jantina lagi tp sya dah beli barang bby... beli yang warna biru sbb bby perempuan n lelaki boleh pkai 😂😂

18-24w boleh scan jantina .. nak gmbar lawa n senang nmpk, scan time 22-24w ..