lengan lebam lepas kena cucuk

Salam mommy semua. Nak tanya normal ke kalau lepas cucuk ambik darah lengan jadi lebam macam ni? dah dua hari tak hilang lagi. tangan rasa kebas tak boleh angkat barang. please help mommy!!!!!

lengan lebam lepas kena cucuk
122 Balas

Nurse pesan kat saya.. lepas cucuk tu tekan kapas lama sikit.. nnt x lebam.. alhamdulillah its works

5y ago

Yup btl.

Sama lah..ni nak dekat 3minggu baru nak hilang..sebab tu takot jarum..sabar je lah..huhu😀

Saya pon sama 2 minggu bru surut lebam ni.. yg ni doktor yg buat.. mmg sakit lepasnya..k

Lpas kena cucuk...awk jgn gosok2 dkt tempak cucuk tu...biar je.. nnti dia jd elok la..

Klu lebam cmtue.. nurse amek drah xkena urat.. klu btl2 kne urat.. dy xkn lebam cm 2..

Sy pun kena mcm ni juga sis. Sampai demam sy hari tu. Tp Alhamdulillah lepas tu ok je.

Sy pernah skli lebam mcmni, dua minggu baru hilang. Tp xda la rasa kebas2 or sakit

Sy haritu jd mcmni..makin lama makin hitam..seramm tgk..akk sy ckp sb salah cucuk

Bg sy normal sbb stiap kli amik darah memg jd mcm nyh. .ada tu smpai biru2 merah

Sy pun baru cucuk semalam,tp takde la smpai macam tu lebam2.macam teruk je.