Spoting atau haid

Salam mommy semua mf sblom ny lw agak kotor sikit nak tnya ni lw ikutkan arini da 5 week 3 day ttba pg td keluar mcm ni . Ni apa ya?? Saya risau la sya blom scan lg nk tunggu 6 weeks ada pglaman mcm saya x ni spoting or haid . Colour dia coklat cair xda wrna darah pun perut pun xsakit help me 🥲

Spoting atau haid
6 Balas

Mcm keputihan rasanya. Kalau spotting tu warna coklat gelap mcm masa awal/ nk period. Kalau risau, boleh datang check kt klinik, nnt dorg swab bawah tu tengok keputihan jenis bahaya ke tak. Talking from my own experience ☺️

Sis boleh je kalau nak pegi scan. Sy pun hari tu 5week pegi scan. Hanya nmapk kantung. Then doc bagi appt lagi 8 week dh blh nmpk jntung bby. Then sis tnjuk terus pic ni kat doc.

10mo ago

Yaka sis skg mcm mana sis da brp bulan da

ni macam keputihan je ni. saya kalau penat sangat keluar keputihan camni. tapi tak gatal and bau. cuma warna je berubah

Mcm keputihan je ni. Kalau spotting dia tompok2 warna brown mcm tu.

ini xda apa sis, sy pun prnh alami mcm ni jga msa 5 weeks above...

Macam keputihan ni sis..ni lebih kpd kekuningan bkn brown2..