SPOTING TAPI DR KATA NORMAL

Hari sabtu lepas saya ada pergi kecemasan sbb spoting coklat , dktr check cuma cakap ni keputihan + Radang + luka sikit .. Harini dia keluar lg mcm ni cuma td pagi bnyak & warna coklat pekat .. ni sisa2 dia yg sy sempat gmbar , Sy rasa 2 hati nak datang kecemasan semula sbb dktr kata tu sbb radang & luka ... Sy pregnt 9 minggu skrg ni ..#SeriusTanya #spoting

SPOTING TAPI DR KATA NORMAL
5 Balas

sis mcm mana skarg?? sya ada keluar mcm ni . doc tu ckp mcm mana doc sis bgitau tu la .tpi x pe sis kalau was2 pergi la klinik swasta yg ada mesin ultrasound yg lgkap dgn tvs scan .sng blh scan trus. sbb hritu sya pergi masa kluar spotting n bleeding tu doc klinik bgi ubat kuat rahim utk sya makan . sbb penat juga nak pergi PAC slalu .sbb PAC pun akan buat bnda yg sma juga scan . sya ada ltak gmba sya sbelum ni slalu kluar bleeding mcm tu . lpas mkan ubat kuat rahim + bedrest alhamdulillah kurg sikit

3mo ago

skrg alhamdulilah dah xda sebb dia bagi ubat masuk dalam tu .. ubat keputihan ..skrg dah okay dh .. xda spoting lps letak ubat tu

sy pun mengalami perkara yg sama, darah coklat maroon kluar lebih 3 hari, doktor kata selagi baby dlm kandungan okay, so bertenang je dulu, yg pasti doktor pesan slow segala aktiviti yg aktif, bnykkan rehat bdn & minda, dan alhamdulillah dh nk masuk 12 mggu, xde dah...kalau ikutkan keafahaman org2 tua, katanya tu darah haid yg tak habis keluar , ... semoga dimudahkan urusan nya

Hi mommies, sy pun sma mcm kes awk. Td dktor cek ckp dlm tu ada radang di pintu rahim, sbb tu lh kluar spotting/bleeding. Dktor cuma bgi duphaston dan ckp yg radang tu xboleh nak buat apa n boleh baik dgn sdri slagi tidak dikcau/bsama suami. Sy dh 16 mnggu, kluar spotting slama 3 hri ni dh.

better pergi klinik swasta scan baby ok atau x...

try cek kt klinik swasta