Spoting atau haid

Salam mommy semua mf sblom ny lw agak kotor sikit nak tnya ni lw ikutkan arini da 5 week 3 day ttba pg td keluar mcm ni . Ni apa ya?? Saya risau la sya blom scan lg nk tunggu 6 weeks ada pglaman mcm saya x ni spoting or haid . Colour dia coklat cair xda wrna darah pun perut pun xsakit help me 🥲

Spoting atau haid
6 Balas

ni macam keputihan je ni. saya kalau penat sangat keluar keputihan camni. tapi tak gatal and bau. cuma warna je berubah