Nak tanya

Salam mommy semua.. ade sesape npk ke..??sy dah lewat 8 hari.. ke sy test awal sgt..psal bdn xsdap sgt sejak akhir² ney..ke upt tu rosak??slalu line cmtu naik ble dah lepas 1 jam..pg td sy test tgu dlm 10 mnit..line cmtu naik..+ve ke x tu ye..slalu lau line cmtu org ckp evapline.. sy tgu 10 mnit je td.. ??sy guna upt murah je tu.. bli on9..

Nak tanya
56 Balas

X pyh tgu 2w.. test everyday.. takut klu chemical pregancy... Once dah dpt samar positif kena test everyday... Dlm 2w tu mcm2 blh tjadi...