HB SEMAKIN DROP

Salam mommy. Saya bru 15 mnggu. 4 hri lepas check hb drop dari 13 ke 10.9. Harini check drop lagi dari 10.9 ke 10.1 . Saya check wktu petang lepas makan . Logike eh drop byk sgt dlm msa 4 hri ja . P/s saya juga baru tukar ubat makan yg 4 serangkai ( vitc , iron, acid folic dgn vit b complex) dri KK tu . 😭

6 Balas

Normal sbb sy pn keep menurun, wlupun jga makan etc. so sy try n error je apa yg boleh di makan utk naikkan hb. Sbb lain org lain penerimaan badan.. try la apa semua pulun dah ttp hb sy drop, last skali sy try pula susu wildan + kurma + ubat doctor.. Alhamdulillah naik. So sis kena try n error mn yg boleh naikkan hb sis