Sakit perut

Salam mommy. Nak tanya sakit contruction tu mcm mana ya ? Sbb saya dua kali dah sakit perut rasa mcm nak berak tapi tak berak pon. Skrg baru 35w. Sakit nya rasa mcm nak berak sgt2

8 Balas

sye warded skrng. 35 weeks sbb contraction,,sakit tu tngkp more ke pinggang utk sye,,skjp2 dkt perut lh ....die sakit yg nk merengek smpai kluar suara utk sye... tp seb baik ni sye x yah bersalin lg.,,intense contraction dah xdek .. sbb bkaan 1 cm bru danbby sonsang......yg psti bleh tunggu bby cukup umur lg alhamdulillah

3mo ago

esok sye bleh blik dah kot :D ni warning utk sye x bt bnyk kerje dh pasni...doakan baby cukup umur ye time berslin nnti..tq