contraction kah ni?

rasa sakit perut mcm nak berak padahal dah tiga kali berak harini. kah saya memang cirit birit ni ya. aduuuuhhhh tak selesa lah perut. lupa dah rasa senggugut sakit perut tu masa bujang ja. rasa senggugut sakit bawah perut mcm nak berak tu kan? ni la saya rasa skrg adoiiii baru 36minggu 1 hari n #firstbaby #ingintahu

2 Balas

braxton hicks kot tu sis. kalau kerap rasa sakit, perut mengeras, contoh 10 minit sekali, boleh terus pergi hospital.

1y ago

memang rasa sakit mcm nak berak kah sis? balik balik dah ni tak lena plak tidur

assalam sis,saya pun MCM sis ,boleh tau tu tanda nk bersalin ke?

5mo ago

wsalam betul mcm komen kat atas tu kalau kerap setiap 10 minit confirm lah tu. saya tak tahan sakit haritu dari 3pagi sakit jam7 terus pegi hospital. cek dah 1cm bsalin jam8 malam tu jugak😂