cabut gigi

Salam mommy, boleh ke mengandung cabut gigi? Time2 ni la dia nk denyut2 kat gusi ?. Berlubang nii

2 Balas

Boleh...tapi doc akan syorkan tengah2...4,5,6 bulan..awal n akhir doc pun x brani...tapi saya pernah cabut time 8 bulan sbb da x tahan sgt..bebulan menahan,saya sign surat dan cabut..ok je..Alhamdulillah...

oh yg tu sy xpsti..sbb sy xpnh alaminya..xpe sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg berpengalamn blh share ttg ni dgn sis..jg dri bebaik ea..😉