Sakit gigi

Any mom tolong boleh x..... Boleh ke mommy preggy 5 bln cabut gigi, gigi sy berlubang rasa sakit macam nk cabut je😭

2 Balas

boleh je cabut if tak ada faktor ksihatan yg serius, saya bru je buat minor oral surgery tok gg geraham bongsu lg cpt cabut lg elok tk la menahan sakit hari2, skrg alhamdulillah da baik spenuhnya

6mo ago

klau tahan mmg sakit even mkn panadol pon, sbb dia da effect gusi tu yg bengkak, pg je terus klinik gigi bgtau doc sana nnti dia akan refer hspital, saya bln 5 ni cabut lg seblah kanan plak tak sabar rasanya nk cabut sbb mknan bnyk tersekat kat situ je kne berus gigi betol2 supaya tak ada mknan tersekat

boleh ke klinik pergigian. utk ibu mengandung,Dr yg akan handle kes. biasanya jika tiada masalah kesihatan serius,boleh cabut gigi trimester 2