Cara lenakan Bayi 1 tahun tidur atas Tilam

Salam momm...macam mana nak bagi anak tdo dekat tilam dengan lena dah umur setahun yer? Sebab selama Dr bayi..saya masuk buai je...dh stahun ni nak Bagi dia tdo Tilam susah sgt..cepat bgun..🤧..mgkin dia rasa xda buai..bagi tips supaya blh BG lena dekat tilam pls.🤧Sy xtahan asyik hayunkan tgn tiap mlm..dh sthun dh..

2 Balas

Boleh follow FB baby language. Semuanya ada di situ. Lagi mudah faham.

Bole try tips ni, menjd kt ank sy https://vt.tiktok.com/ZS85Snek2/