Bayi tak tidur siang

Salam... hi mommies... Nk tanya sesiapa jika ada yg sama pengalaman dgn saya. Baby baru 17hari... Sebelum ni baby ok je tidur cuma hari ini baby susah nak tdo... lelap tak sampai 10minit terus terjaga... sejak pagi tadi... skrg dia baru tgh tdo tp taktau la kejap lg macam mana kan😅 Bagi susu dah. Mandikan. Pampers kerap tukar. Sebelum tdo dah burp. Tp tak lelap.. Mengapa ye? Normal tak...ke baby mmg ada fasa2 macam ni... First baby. Mommy buntu.

1 Balas

cuba pasang white noise zikir ke. bby dah terbiasa dgn suasana bising dalam rahim lagi. bila suasana terlalu sunyi pon buat dorg rasa ada perubahan.