baby 8 bulan kerap terjaga waktu malam

hi , sy nak tanya ada tak kt sini yg sama mcm sy ? bby kerap terjaga waktu mlm boleh dikatakan sejam sekali siap menangis ya sebelum dia masuk 8 bln tdo mlm dia oky ja . sy directfeed ank bila dh jadi mcm ni ofkos la tdo tak ckup kan letih jugak sbb urus ank sorang2 😢 ada ka yg ada pengalaman mcm ni ? sebenarnya sebab apa eh ? bytheway tdo siang dia mmg sy jaga betul2 bagi cukup macam sebelum ni tapi tetap macam tu jugak 😢

2 Balas

Anak sya pun mcm tu jgk skrg ni,umur baru mw masuk 8bln.. kejap2 bangun mnangis, sya ada baca yg dorg sdg mengalami sleep regression sbb dorg byk bljar bnda2 bru..nnt siss google jak lah..