baby hanya nampak kantung aje

Salam mommies...baru ni saya pergi buat buku pink dan bila scan hanya nampak kantung aje ..jantung belum nampak...dan doc bg masa 2minggu lagi utk scan semula..ada x mommies kat sini yg ada pengalaman mcm ni?saya risau akan kandungan saya?

1 Balas

Bape bulan tu? 3 bulan mgkin nmpak bentuk sikit

5y ago

Hai mami rasanya masih awal kawan mami dulu 8weeks pun postive ada kantung smua so doktor sruh balik dulu 13w nanti baru check semula. Harap2 semua okay inshaaAllah