Kaki Kembang / Bengkak

Salam mommies2 semua. Saya nk tanya, klu kaki bengkak or kembang2 tu salah satu tanda dh nk dekat bersalin ke? Maaf, ni first baby saya. Skg dh 35 weeks.. Ada org ckp, 3x bengkak. Kalau mommies2 semua pulak mcm mana ya? Terima kasih semuaa ☺️

2 Balas

Bergantung jgk kak. Sy anak sulung kaki bengkak. Lahir 38weeks jgk. Anak kedua kaki tak bengkak pun. Skrg 39week dh. Tanda² pun tak de lg.

Tak pun, sy xbengkak. Anak pertama, kaki bengkak tp takde pun bersalin awal. 😋