teringin makan gulai nenas

Salam mommies. Sy skrg pregnant 21 weeks...teringin sgt nk makan gulai nenas ikan masin. Bahaya tak untuk baby?

24 Balas

Boleh..jgn risau..sy awal2 kandungan xlalu mkn Nasi..hari2 mkn nenas MD2 yg masak ranum..manis..morning sickness tp xsampai muntah2..loya2 mual xleh bau itu ini..tp nenas,Tembikai,buah Naga, jambu batu kecuali durian..sy bedal semua..durian sy xleh dekat...skrg br ok hilang dh mual2 semua tu..nk durian plak..😄😂