perut rasa keras dan sakit kat bahagian bawah perut belah kanan.

Salam mommies.. sy preggy dh 32weeks. Sejak malam td perut sy rasa sakit sgt2. Lg pun sy selsema. Asik bersin je. So baby jd naik atas sakit kat ulu hati. Nk tido mmg tk boleh lgsg. Baring tak boleh, ddk tk boleh. Mengiring kiri atau kanan pon tk boleh. Sakit dia yaAllah.... rasa mcm byk je angin dlm perut ni. Bukan tk nak pergi hospital. Tp risau induce atau pape je. Sbb anak 1st haritu, 37weeks dh keluar. Soo normal ke mommies sakit mcm tu.. mcm penuh gas je ?

1 Balas

Saya kne demam dan selsema masa 35 week. Pergi klinik swasta je check kesihatan dan minta ubat yg sesuai dgn ibu hamil.