scan 27 week

Hi.. Nak tnye ade x pengalaman mommies dkt sni yg mse scan 27w doc ckp size kpala baby kcik sket.. Normal ke.. Ok ke?? Sy dh mula risau dah ni.. Huhu..

6 Balas

Dr ckp base on apa yg dia bljar sis... Jagn stress2... Bnyakkan berdoa moga semuanya baik2... Saya ada kwn... Last year dia bersalin juga normal spnjang 9 bln kuar msuk hospital sbb doktor ckp baby x sempurna.. Tpi alhamdulliah dgn izin Allah baby sihat mak pun sihat..bnyakkan berdoa ye sis

5y ago

InshaAllah.. Aamiin... Trima kasih sgt atas sokongan dan kata2 smgt ... Hilang jgk kerisauan Saya..

Kalau time scan dokter cakap macam2 buat kita risau kan sis. Sma la macam sya,scan je macam2 dah dokter cakap. Smpaikan tak boleh tdor berapa malam slepas scan sebab risau yg dokter cakap tu

5y ago

Yee betol tu , semua tu kan anggaran doktor je . Segalanye Allah yg tentu kan , doa je banyak2 semoga baby sehat

Lps doc ckp saiz kepala baby kecil, apa yg doc suggest?

5y ago

Xde suggest ape pon.. Dea just ckp xpe.. Tgk nex scan mcm mne.. Sy x puas hati, sy buat scan dkt luar.. Alhamdulillah doc kata normal je.. Maybe ralat dkt mesin KK

Minta semuanya baik.. Jnji kluar sehat jer..

Kcik sikit tu mcm brpa week

5y ago

Doc just ckp x mcm 27w pnye size..

Minta yg baik2