naik berat

Salam mommies.. stp bulan g checkup mommies naik berat badan x? Okay ke kalau stp bulan naik 2 kg? Kalau doctor bising mommies pekakkan telinga ke kawal makan? Hehe

1 Balas

Kalau 4 bulan ke atas mmg 2kg permonth berat badan yg boleh naik. Klu lebih dari tu mmg Dr. akan bebel. Sebab klu berlebihan sangat2 nnti kene minum air gula. Kawal makan je. Untuk kesihatan diri dan baby jgk.

5y ago

Ohhh. Sama saya la ada gdm jgk. 😁😁😁. Mkn buah je la sebagai snack. Kadang saya mkn kekacang jgk.