DCDA Twin / Kembar Tak Seiras

Salam mommies, siapa ad pengalaman lahirkan anak kembar tak seiras? Yg baby 2 kantung 2 uri. Boleh ke usaha bagi dapat lahir normal? Huhu saya takut sgt nk czer. Lgpun sy first mom jd nak sgt rasa sakit lahir normal 😢#firstbaby #ingintahu #seriusnanya #firstmom #bantusharing

17 Balas

Ceaser ok je sis. You takkan rasa sakit masa operation tu. Kalau dr dah advise utk ceaser, kena follow la sis sebab dr lagi tau keadaan awak. Ada sebab kenapa dr suggest ceassr. Memang la org cakap nak merasa beranak normal semua tu, belum rezeki awak lagi. Yang penting baby twin and awak selamat melahirkan. Itu je yg penting sis. Lepas ceaser tu je, penjagaan kena tiptop. Dont think too much dear. Next baby awak doakan dapat lahir normal la.

6mo ago

Huhu kann, kalau rezeki ke czer, czer lah jwb ya.. In Shaa Allah next time boleh normal. Twin ni pun tak expect 🤭