DCDA Twin / Kembar Tak Seiras

Salam mommies, siapa ad pengalaman lahirkan anak kembar tak seiras? Yg baby 2 kantung 2 uri. Boleh ke usaha bagi dapat lahir normal? Huhu saya takut sgt nk czer. Lgpun sy first mom jd nak sgt rasa sakit lahir normal 😢#firstbaby #ingintahu #seriusnanya #firstmom #bantusharing

17 Balas

its ok sis.. czer ke normal ke yg pentg kesihatan ibu n baby.. 'czer would not make u less mother'... bsyukur je dgn rezeki yg Allah bg.. klu nak jgak merasa normal, next baby insyaaAllah.. jgn stres2 psl cara bsalin yg pentg semua slamat..

6mo ago

In Shaa Allah 🥰 tenkiuuu yaa buat sy rasa lebih baikk sikitt