Saiz perut

Salam mommies semua.. tolong bg kata2 smngat sikit.. lately ni bosan la asyik dgr org kata kita makin gemuk la chubby la.. perut tak nampak la.. kita ni baru 5 bulan stgah.. lepastu ckp eh perut xnmpk tapi bdn je naik.. chubbyyy.. bg kata2 smngat sikit.. jd down la cmni

2 Balas

Biasalah mulut org. Kalau kita pikir sgt, mmg rasa down. Pada saya lebih baik enjoy dgn kandungan kita dari memikirkan benda2 mcm ni. Alihkan rasa down tu dgn rasa teruja nak beli baju baby ke atau apa2 yg menyeronokkan kita. Saya ni masuk 8 bulan baru nampak perut sikit. Itupun org ckp kecik je perut tapi orangnya pun kecik. So sy senyum je. Lain org lain saiznya. Yang penting baby sihat dan kita selamat semuanya

4y ago

Thank youuu sis💋💋💋

Hurm..sis abaikan je kata2 negetif.ni... sbb sis bdn chubby mebi sbb faktor trsebut xnmpk.sis.mcm.preggy... ala sis pk positif je..jnji sis n bby sht slmt melahirkn nanti dh la.. dulik la kata2 negetif ni... Jgn stress2 dgnya..xbaik tuk sis dan bby dlm kandungan.. mg d pmudahkn segalanya..aamiin

4y ago

Most wlcme😉