Baby growth

Salam mommies semua. Saya sekarang 12mggu 3 hari. Hari ni pergi scan sb semalam cramp perut. Tapi dapat khabar lucu (bagi diri saya lah sb ni first baby) doktor tunjuk baby kemain selesa duduk bersilang kaki. Semua sihat tp amboi duduk mcm selesa sgt. Mommies semua ada pengalaman lucu / best tak bl scan tgk baby growth. Share la dgn sy sb sy first mama, clueless lg. Terima kasih.

Baby growth
2 Balas

Assalammualaikum sis.. Tahniah. Rasanya semua ibu² akan excited bila dapat tengok baby bila buat scan. Saya sendiri pun excited melihat kebesaran Allah SWT yang dalam rahim kita ni. MashaAllah.. Semoga ibu dan baby sihat ye. Saya dah 36 weeks..Doakan kami juga ye 🥰

wa'salam...Tahniah sis. saya pernah scan , skodeng baby.. baby tengah syok lambai2 tangan and dia turun naik dalam kantung 😂 nanti sis akan rasa baby tendang perut sis mase kandungan sis 4 bulan.