Baby quickening - pergerakan baby

Hai semua. Saya sekarang berada di week 14. Semalam rasa cramp perut sb ingatkan sb buat kerja berat. But no bleeding. Pergi scan baby ok semua. Doktor ckp maybe sb penat tp yang paling happy is, doktor ckp baby saya aktif sangat di usia 14 weeks wpon ni first baby. Sy mmg dah rasa gerakan baby tmbh doktor ckp perut sy nipis so senang blh rasa quickening tu. kalau dia bergerak aktif sgt mmg blh rasa ada benda skli dgn cramp sb dia bergerak2. Ada yg berpengalaman mcm sy x? Share journey sama2 sy.

1 Balas

sy scan 13w pon bby aktif. tp sy xde rse apa. perut lemak tebal🤣