Pregnant tapi tinggal perumahan flat pakai tangga

Salam mommies semua, saya mau tanya. Ada ka siapa2 yang semasa pregnant or tengah pregnant tapi rumah dia tingkat 4 rumah flat. Cuma mau tanya, kalau suda trimester ke 3 tu, digalakkan kah naik tangga sampai ke tingkat 4? Sebab rumah saya tingkat 4. Saya masih tirmester pertama skrg. 😅#ingintahu #firstmom

28 Balas

syukur alhamdulillah saya tak sangka soalan saya banyak balasan daripada mommies yang sporting. terima kasih semua mommies, inshaAllah dipermudahkan utk kita semua yang tengah pregnant & berpantang. saya doakan buat semua yang membalas soalan saya, selamat menyambut bulan ramadhan & semoga dipermudahkan segala urusan & dimurahkan rezeki selalu aamin 🤲🏻