Loya dan mual time malam

Salam mommies semua. Saya baru masuk 8 weeks. Ada tak mommies2 yg sama mcm saya bila malam je makin teruk rasa loya, mual dan rasa nk baring je 😅 tp takde muntah ke apa cuma kdg2 jelah. Terasa mcm perut ni masuk angin walaupun dh makan. Time pg okay takde rasa loya sgt, kdg2 je ada rasa mcm ni tp bila mlm je makin teruk. Ada any tips tak? Thank you 😁

5 Balas

Saya🙋🏻‍♀️ sejenis dari pregnant anak pertama sampai yang ke2 ni mabuk, loya, muntah2 waktu malam sampai pukul 1-2 pagi💆🏼‍♀️