13 minggu 6 hari

Morning sickness makin teruk. Mual makin teruk dan kerap muntah tp masih boleh makan. Saya kerap rasa kenapa symptom saya makin teruk wlaupun nk 14 minggu. Adakah saya sorang je mcm ni? Any mommies yg mcm ni jugak?

2 Balas

Sy 18w muntah lagi sis. 9w dulu kena admit wad. awak ok boleh mkn. Sy tak mau mkn. skrg pn mkn nasi putih je. tanak perut kosong

2y ago

Sy cuma turun 2kg je. kalau hg tu lagi terok berat turun. cuma tulah mmg time tu muntah tak berenti. dehydration. lpas 15w kurang skit. cuma hari2 muntah smpai skrg 18w 4d.

ikut org juga sis, ada org takda alahan, ada org alahan sampai 4bln or lain2x n ada org spjg preg. alah.