Badan berangin

Salam mommies semua nak tanya normal ke sejak pregnant ni badan sentiasa berangin je? Asyik sendawa je sepanjang hari

15 Balas

Normal je memang macam itu saya banyak kan halia dalam masakkan untuk keluar kan angin dan ambil supplement garlic shaklee untuk keluarkan angin dalam badan

Normal kot. Sy mula2 pun mcmtu. Kdg2 terkeluar muntah sampai kt tekak. Masuk trimester ke 2 alhamdulillah makin nk hilang dah

4y ago

berapa minggu baru rasa ni nak hilang ye?

Waalaikumussalam wbt... Saya masa awal2 pregnant pon macam tu... Berangin ja badan...

Normal sis , sy dlu mcm tuh jgk . Nak bagi angin keluar minum air halia suam²

Normal sis, saya masa pregnant asyik sendawa dan kentut

normal je... bdn rasa lenguh2 .. hormon bdn berubah

Normal tu sis..sebab perubahan hormon

Saya pulak asyik kentut 🤣

normal awk

Normal